Mugler Alien Essence Absolueeau de parfum reincarcabil pentru femei

37×
Mugler Alien Essence Absolue eau de parfum reincarcabil pentru femei
Mugler Alien Essence Absolue eau de parfum reincarcabil pentru femei
Economisiți
489RON

Economisiți 51%
60 ml
239RON

Cod: THM1662 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Mugler Alien Essence Absolue
Compoziție

Apa de parfum Thierry Mugler Alien Essence Absolue este o esență energică, pentru femeile sigure pe sine, care apreciază luxul. Compoziția fumuriu balsamică și ambrată îți va intensifica frumusețea naturală și senzualitatea mistică. Poți conta pe intensitatea și pe aroma sa irezistibilă.

Thierry Mugler Alien Essence Absolue este o apă de parfum pentru femeile iubitoare de compoziții bogate și complexe. Descoperă frumusețea iasomiei, lejeritatea lemnului de cașmir sau unicitatea vaniliei. Savurează această combinație în care te vei regăsi și care creează în jurul tău o aură unică și impresionantă, oriunde vei fi.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
iasomie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
radacina de iris, casmir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
smirna, cihlimbar, vanilie, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Alien Essence Absolue