Mugler Alien Essence Absolue

eau de parfum pentru femei 60 ml reincarcabil

33×
Mugler Alien Essence Absolue eau de parfum pentru femei 60 ml reincarcabil
Mugler Alien Essence Absolue eau de parfum pentru femei 60 ml reincarcabil
60 ml

Cod: THM1662 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Mugler Alien Essence Absolue
60 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Mugler Alien Essence Absolue

Apa de parfum Thierry Mugler Alien Essence Absolue este o esență energică, pentru femeile sigure pe sine, care apreciază luxul. Compoziția fumuriu balsamică și ambrată îți va intensifica frumusețea naturală și senzualitatea mistică. Poți conta pe intensitatea și pe aroma sa irezistibilă.

Thierry Mugler Alien Essence Absolue este o apă de parfum pentru femeile iubitoare de compoziții bogate și complexe. Descoperă frumusețea iasomiei, lejeritatea lemnului de cașmir sau unicitatea vaniliei. Savurează această combinație în care te vei regăsi și care creează în jurul tău o aură unică și impresionantă, oriunde vei fi.

Compoziție

Note varf
iasomie
Note inima
casmir, radacina de iris
Note baza
cihlimbar, smirna, tamaie, vanilie
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Alien Essence Absolue

Adaugă o nouă recenzie

4.0
33 Evaluare
24
2
1
6
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală