Tesori d'Oriente White Muskset cadou III. pentru femei

Tesori d'Oriente White Musk set cadou III. pentru femei
Tesori d'Oriente White Musk set cadou III. pentru femei
66RON

Cod: TSR00591 | Mai mult de 5 buc. în stoc

eau de parfum 100 ml + crema de corp 250 ml + lumânare parfumată

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente White Musk