Tesori d'OrienteAyurveda set cadou pentru femei

Tesori d'Oriente Ayurveda set cadou pentru femei
Tesori d'Oriente Ayurveda set cadou pentru femei
Economisiți
81RON

Economisiți 19%
65RON

În stoc | 65,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: TSR00790

Eau de Parfum 100 ml + lapte de corp 300 ml + geantă

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Tesori d'Oriente Ayurveda conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • o frumoasă geantă cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • lapte de corp 300 ml
  • geantă

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
set cadou

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!