Swiss ArabianShaghaf Oud Abyad Eau de Parfum unisex

14×
Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad Eau de Parfum unisex
Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad Eau de Parfum unisex
75 ml

Cod: SAB0119 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad
Compoziție

Apa de parfum orientală Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad este inspirată de arta seducției. Trezește în sufletul dvs. forța magnetismului personal și vă învăluie într-o aură care atrage atenția.

  • un parfum lemnos oriental
  • pentru femei hotărâte și elegante
  • o alegere ideală pentru ocazii festive

Compoziția parfumului
Apa de parfum Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad debutează cu tonuri dinamice de oregano, amestecat cu bergamotă și bobițe de ardei pimento. Inima conține acorduri intens aromate: chihlimbar, mir și tămâie. Citricele proaspete se împletesc apoi cu fumul cald al lemnului de agar. La final, esențele senzuale de piele și de lemn de santal alcătuiesc captivantele note de bază.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
oregano, bergamota, ulei de cuisoare boabe
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tamaie, commiphora opoponax, citrice, cihlimbar, smirna
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, lemn de santal, esență din lemn de agar, patchouli
Grupe de parfumuri
pieloase, lemnoase

Despre brand Swiss Arabian

Swiss Arabian a fost fondat în 1974, iar, astăzi, se numără printre cele mai populare branduri de parfumuri arăbești. Producția modernă de parfumuri orientale este realizată în cooperare cu bine-cunoscuta companie elvețiană Givaudan Roure, care se numără printre cei mai respectați furnizori de ingrediente exclusive și de materiale necesare pentru fabricarea parfumurilor. Mai mult decât atât, este renumit pe plan mondial pentru excelenta sa școală de parfumerie.

Parfumuri minunate, ce evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate, care decorează elegant orice măsuță de toaletă. Aromele senzuale evidențiază frumusețea femeilor și farmecul lor delicat sau accentuează masculinitatea, mândria și frumusețea virilă a bărbaților. Încercați și dumneavoastră aceste parfumuri de lux, cu adieri exotice!

Rating Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad14