Swiss ArabianHayaa ulei parfumat unisex

Swiss Arabian Hayaa ulei parfumat unisex
Swiss Arabian Hayaa ulei parfumat unisex
12 ml
117RON

975,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAB01094 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Swiss Arabian Hayaa
Compoziție

Când se combină arta maeștrilor parfumieri cu ingrediente de primă calitate și un strop de lux, apare uleiul parfumat unisex Swiss Arabian Hayaa . Din momentul aplicării, textura sa mătăsoasă vă incită senzualitatea, iar parfumul îmbătător radiază din pielea dvs. pe parcursul întregii zile.

  • pentru optimiștii iremediabili
  • parfum unisex

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ambra albă
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
oud, flori albe, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, lemn uscat
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, moscat

Despre brand Swiss Arabian

Swiss Arabian a fost fondat în 1974, iar, astăzi, se numără printre cele mai populare branduri de parfumuri arăbești. Producția modernă de parfumuri orientale este realizată în cooperare cu bine-cunoscuta companie elvețiană Givaudan Roure, care se numără printre cei mai respectați furnizori de ingrediente exclusive și de materiale necesare pentru fabricarea parfumurilor. Mai mult decât atât, este renumit pe plan mondial pentru excelenta sa școală de parfumerie.

Parfumuri minunate, ce evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate, care decorează elegant orice măsuță de toaletă. Aromele senzuale evidențiază frumusețea femeilor și farmecul lor delicat sau accentuează masculinitatea, mândria și frumusețea virilă a bărbaților. Încercați și dumneavoastră aceste parfumuri de lux, cu adieri exotice!

Rating Swiss Arabian Hayaa