Splat Professional White Plus

apa de gura pentru albirea si protectia smaltului dentar

Splat Professional White Plus apa de gura pentru albirea si protectia smaltului dentar
Splat Professional White Plus apa de gura pentru albirea si protectia smaltului dentar
275 ml
17RON

Cod: SPT1490 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Splat Professional White Plus
275 ml | 17RON

Descriere cosmetice Splat Professional White Plus

Apa de gură Splat Professional White Plus amplifică efectul pastei de dinți pentru albire și reface strălucirea zâmbetului.

Caracteristici:

  • facilitează îndepărtarea petelor dentare
  • oferă protecție împotriva cariilor dentare
  • elimină durabil halitoza
  • contribuie la albirea dinților

Cum se utilizează:
Se agită bine, înainte de utilizare. Se clătește cavitatea bucală dimineața, seara sau în orice moment este necesar, apoi se scuipă.

Despre brand Splat

Brandul de igienă bucală Splat are sediul la Riga şi se află pe piaţă de 15 ani. Pastele de dinţi Splat conţin ingrediente naturale extrem de eficiente, uleiuri esenţiale şi extracte din plante. De aceea îngrijesc perfect sănătatea şi frumuseţea dinţilor.
Fiecare produs creat în laboratoarele Splat are ca scop o soluţie cu adevărat eficientă pentru problemele legate de îngrijirea cavităţii bucale. Compania Splat colaborează cu medici stomatologi de vârf şi cu specialişti din întreaga lume, pentru a garanta eficienţa maximă a fiecărui produs.
Rezultatul este un grup inovativ de produse de igienă dentară, a căror eficienţă ridicată este confirmată prin studiile clinice extinse din Rusia, UE şi Japonia. Produsele de igienă dentară Splat conţin substanţe bioactive speciale, care asigură o eficienţă ridicată pentru igiena maximă a cavităţii bucale.
Niciun produs SPLAT nu conţine antiseptice sintetice, triclosan sau clorhexidină. Niciun produs SPLAT pentru copii nu conţine sulfat de lauril - SLS şi zaharină de sodiu.