Splat BabyPastă de dinți naturală pentru copii cu perie de masaj

3×
Splat Baby Pastă de dinți naturală pentru copii cu perie de masaj
Splat Baby Pastă de dinți naturală pentru copii cu perie de masaj
aroma Apple/Banana 40 ml
30RON

  • Splat Baby Pastă de dinți naturală pentru copii cu perie de masaj
  • Splat Baby Pastă de dinți naturală pentru copii cu perie de masaj
Cod: SPT1530 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Splat Baby

Caracteristici:

  • previne formarea plăcii dentobacteriene, a tartrului și a cariilor

Ingrediente:

  • fără fluorură

Despre brand Splat

Brandul de igienă bucală Splat are sediul la Riga şi se află pe piaţă de 15 ani. Pastele de dinţi Splat conţin ingrediente naturale extrem de eficiente, uleiuri esenţiale şi extracte din plante. De aceea îngrijesc perfect sănătatea şi frumuseţea dinţilor.
Fiecare produs creat în laboratoarele Splat are ca scop o soluţie cu adevărat eficientă pentru problemele legate de îngrijirea cavităţii bucale. Compania Splat colaborează cu medici stomatologi de vârf şi cu specialişti din întreaga lume, pentru a garanta eficienţa maximă a fiecărui produs.
Rezultatul este un grup inovativ de produse de igienă dentară, a căror eficienţă ridicată este confirmată prin studiile clinice extinse din Rusia, UE şi Japonia. Produsele de igienă dentară Splat conţin substanţe bioactive speciale, care asigură o eficienţă ridicată pentru igiena maximă a cavităţii bucale.
Niciun produs SPLAT nu conţine antiseptice sintetice, triclosan sau clorhexidină. Niciun produs SPLAT pentru copii nu conţine sulfat de lauril - SLS şi zaharină de sodiu.  

Rating Splat Baby