Sospiro AccentoEau de Parfum pentru femei

7×
Sospiro Accento Eau de Parfum pentru femei
Sospiro Accento Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: SSR0413 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Sospiro Accento
Compoziție

Dacă sunteți în căutarea unui parfum unic și inconfundabil, apa de parfum Sospiro Accento nu vă va lăsa să treceți neobservată! Parfumul oriental – lemons, cu note de mosc, zambilă și piper roz, irezistibil de seducătoare, vă vor vrăji cu intensitatea și aura misterioasă.

  • oriental – lemons
  • pentru femeia seducătoare și puternică
  • pentru orice ocazie

Compozișia parfumului
Combinația extraordinară de ananas dulce și flori verzi, oferă parfumului un caracter atipic. Zambilele, iasomia și irisul, sunt împletite împreună cu contrastantul piper roz, ce adaugă scânteia de seducție aromei. În notele de bază regăsim chihlimbar, patchouli, vanilie și mosc alb, ce oferă densitate și persistență parfumului.

Povestea parfumului
Apa de parfum Sospiro Accento a fost lansată în 2011 și a fost creeat de Christian Carbonnel și Laura Santander.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zambila, ananas
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, iasomie, piper roz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, mosc, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Sospiro

Sergio Momo a fondat, în 2011, brandul unic de parfumuri de nișă Sospiro. Sergio Momo a mai fondat și alte mărci luxoase de nișă, cum ar fi Xerjoff. Brandul de nișă Sospiro este special, deoarece combină o colecție unică de parfumuri, cu tempo-ul artei muzicale. Parfumurile poartă denumirile italiene ale tempo-urilor – acel indicator al vitezei de execuție a lucrărilor muzicale, ca de exemplu Andante, Allegro sau Vivace. Parfumurile au fost dezvoltate în colaborare cu parfumierii Chris Maurice, Christian Carbonnel și Laura Santander.

Aromele fermecătoare, cu o adiere de Mare Mediterană, cântă pe tonuri de muzică clasică și de operă. Parfumurile de lux sunt păstrate în flacoane intens colorate, cu capac decorativ, care fac o impresie spectaculoasă și decorează perfect masa de toaletă.

Superbele flacoane sunt o sugestie perfectă pentru un cadou original, care va încânta cu siguranță femeile sau bărbații. Încercați parfumurile feerice de la Sospiro, care vă vor însoți toată ziua, exact ca melodia dumneavoastră preferată!

Rating Sospiro Accento7