Shiseido Synchro Skin Illuminatoriluminator lichid

Shiseido Synchro Skin Illuminator iluminator lichid
Shiseido Synchro Skin Illuminator iluminator lichid
Economisiți
179RON

Economisiți 21%
culoare Rose Gold 40 ml
141RON

Cod: SHI03796 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.06.2020

Descrierea produsului Shiseido Synchro Skin Illuminator
Caracteristici

Conferă feței tale o strălucire irezistibilă, cu iluminatorul lichid Shiseido Synchro Skin. Tenul tău va arăta imediat mai odihnit, mai luminos și mai sănătos.

Caracteristici:

  • conferă tenului luminozitate naturală și un aer odihnit
  • potrivit pentru orice nuanță și tip de ten, inclusiv cel gras
  • poate fi utilizat singur sau ca bază, sub fondul de ten
  • testat dermatologic

Mod de aplicare:
Se aplică pe porțiunile de ten care se doresc iluminate natural - pe pomeți, sub sprâncene sau deasupra liniei buzelor. Nu este necesară fixarea cu pudră.
Pentru efectul unei fețe strălucitoare natural, se poate adăuga o picătură de iluminator în crema hidratantă sau în fondul de ten, amestecul aplicându-se pe față.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminator

Despre brand Shiseido

Luxosul brand de cosmetice japoneze Shiseido definește conceptul frumuseții de peste 140 de ani. Filozofia sa afirmă că frumusețea nu este doar o imagine vizuală, ci, mai presus de toate, o senzație.

Brandul se bucură de o bogată tradiție. De la bun început, a combinat rafinamentul cosmeticelor vestice cu valorile asiatice tradiționale. Cosmeticele au devenit însă emblematice, nu doar prin tradiție, ci și prin inovație. Compania se dedică dezvoltării unor noi tehnologii pentru îngrijirea tenului și, de-a lungul anului, a devenit o autoritate recunoscută în acest domeniu.

Indiferent că vorbim despre calitatea și compoziția sofisticată a produselor sau despre respectul acordat conservării mediului, Shiseido depășește cu mult standardele. Alege cu încredere un parfum Shiseido, un produs luxos pentru îngrijirea tenului, un fond de ten sau o cremă de bronzat Shiseido - aceste cosmetice premium, din Japonia, aduc frumusețea ta naturală la perfecțiune.

Rating Shiseido Synchro Skin Illuminator