Sensai Flawless Satinfond de ten lichid SPF 20

6×
Sensai Flawless Satin fond de ten lichid  SPF 20
Sensai Flawless Satin fond de ten lichid  SPF 20

Descrierea produsului Sensai Flawless Satin
Caracteristici

Oferiți tenului dvs. o radianță naturală și un aspect fără cusur. Fondul de ten lichid Sensai Flawless Satin camuflează perfect micile imperfecțiuni și uniformizează nuanța tenului. În plus, conține o pulbere fină care împrăștie razele de lumină, pentru un ten cu aspect strălucitor și proaspăt.

Caracteristici:

  • creează un ten cu o luminozitate naturală și o nuanță uniformă
  • oferă o acoperire ușoară și camuflează imperfecțiunile minore
  • nivelează suprafața tenului, mai ales în zonele cu pori dilatați
  • conferă tenului hidratare și prospețime durabile

Ingrediente:

  • SPF 20 – protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV

Mod de aplicare:
Aplicați fondul de ten pe față și întindeți-l cu pensula Sensai Liquid Foundation, din centrul feței spre margini. Pentru un rezultat și mai bun, aplicați-l peste baza de machiaj cu efect de netezire Sensai Glowing Base.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ușoară
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Efect
de satin
Nuanță fond de ten
light medium

Despre brand Sensai

p>Sensai este un brand de produse cosmetice japoneze de lux, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Face parte din portofoliul companiei Kanebo Cosmetics, a cărei istorie datează din 1887. Aceasta este considerată lider mondial în domeniul cercetării acidului hialuronic (AH), iar produsele sale sunt vândute în peste cincizeci de ţări. Filozofia Kanebo Cosmetics sună astfel: „Frumuseţea este mai mult decât doar aspectul exterior. Frumuseţea îmbogăţeşte spiritul şi ne dă curaj şi încredere “.
Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, disponibilă în trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producerea de AH menţionat mai sus, ceea ce face ca pielea să fie hidratată la maxim, hrănită, suplă şi minunat de netedă.
O menţiune specială merită de asemenea Sensai Saho. Este vorba despre un ritual unic, în trei etape, a cărui repetare regulată vă ajută să obţineţi o piele fină ca mătasea. Această metodă este inspirată din ceremonia ceaiului la japonezi şi constă într-o curăţare dublă, o hidratare dublă şi o aplicare dublă a produsului ales. Cu alte cuvinte, înveţi cum să faci lucrurile potrivite, în mod corect şi în ordinea corectă.
Sensai este rezultatul fuziunii dintre uimitorul simţ japonez pentru estetică şi cunoştinţele ştiinţifice moderne. Kanebo Cosmetics menţine tradiţia „omotenashi“ şi are grijă de clienţii săi, ca şi cum ar fi cei mai stimaţi şi mai speciali invitaţi ai săi. În plus, se poate mândri cu o serie de descoperiri importante, cum ar fi aşa-numitul medicament antiîmbătrânire (a dezvoltat o tehnologie fără precedent pentru repararea ADN-ului deteriorat).
Brandul Sensai îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc un lux adevărat şi sunt dispuşi să plătească pentru acesta, care vor să-şi dezvăluie frumuseţea naturală şi să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice Kanebo şi care caută un mod cu adevărat eficient de a-şi păstra (sau recâştiga) aspectul tineresc.

Rating Sensai Flawless Satin6