Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Textureguma modelatoare fixare puternica

8×
Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture guma modelatoare fixare puternica
Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture guma modelatoare fixare puternica
59RON

Economisiți 10%
100 ml
53RON

Cod: SCW0534 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
La achiziționarea produselor Schwarzkopf Professional de minim 120 RON, vă oferim cadou o cutie de capsule de detergent Persil Duo-Caps.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.11.2019
Ridicare personală
joi 21.11.2019
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture
Caracteristici

Descriere:
Guma modelatoare pentru fixare puternica Schwarzkopf Professional Osis+ modeleaza si defineste parul. Asigura un control puternic, stralucire si definire, fara a impovara parul.

Rezultate:

  • fixare puternica
  • modelare
  • stralucire intensa

Ingrediente:

  • rasina – asigura un control puternic
  • pigmenti si ceara de carnauba – dau o textura incredibila parului

Utilizare:
Se aplica pe parul umed si se lasa sa se usuce. Daca se aplica pe parul uscat, treceti degetele prin par pentru a distribui produsul.  Apoi aranjati parul dupa cum doriti.

Caracteristici

Consistență
guma
Efect
Definire și textură, Fixare

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture