Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Gel pe bază de ulei pentru Bucle

17×
Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Gel pe bază de ulei pentru Bucle
Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls Gel pe bază de ulei pentru Bucle
Economisiți
59RON

Economisiți 56%
200 ml
26RON

13RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW2237 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls
Caracteristici

Oferiți părului bucle cu aspect perfect și o strălucire uimitoare! Schwarzkopf Professional Osis + Bouncy Curls, definește buclele și onduleurile părului, punând în evidență frumusețea lor naturală. Gelul îmbogățit cu uleiuri prețioase, protejează părul de efectele căldurii din timpul uscării acestuia și îi conferă vitalitate și elasticitate. Formula ușoară nu încărcă părul.

Caracteristici

  • definește buclele
  • lasă părul moale la atingere
  • nu încarcă părul
  • textură ușoară
  • protejează părul în timpul uscării
  • oferă strălucire
  • formulă de gel îmbogățită cu uleiuri
  • redă elasticitatea părului
  • fixează buclele

Aplicare
Aplicați o cantitate mică de produs pe părul umed, coafați-l și uscați-l ca de obicei.

Caracteristici

Consistență
gel, ulei
Efect
Definire și textură, Fixare, păr voluminos, Accentuarea buclelor
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls17