Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go

spray pentru uscarea parului

1×
Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go spray pentru uscarea parului
Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go spray pentru uscarea parului
65RON

Economisiți 51%
200 ml
32RON

Cod: SCW2281 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go
200 ml | 32RON

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go

Produsul de coafat Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • netezește firele de păr
  • pentru un păr fin și neted la atingere
  • oferă hidratare și strălucire
  • combate electrizarea

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Netezirea și îndreptarea părului, Protecție termică (uscător, ondulator, placă)

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!