Schwarzkopf Professional Blondme set cadou II. (pentru par blond)

2×
Schwarzkopf Professional Blondme set cadou II. (pentru par blond)
Schwarzkopf Professional Blondme set cadou II. (pentru par blond)
set cadou II. (pentru par blond)

Cod: SCW08361 | Acest produs este momentan indisponibil

Blondme șampon reparator cu keratină pentru toate nuantele de blond 250 ml + Blondme balsam regenerant cu keratina pentru toate nuantele de blond 200 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse pentru îngrijirea părului și primiți 15% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Schwarzkopf Professional Blondme
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un perfect set cosmetic Schwarzkopf Professional Blondme . Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Blondme șampon reparator cu keratină pentru toate nuantele de blond 250 ml
  • Blondme balsam regenerant cu keratina pentru toate nuantele de blond 200 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • tratament capilar, pentru un păr frumos și plin de viață
  • pentru păr blond și decolorat

Ingrediente:

  • geantă de lux, în plus

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Strălucire și finețe, regenerare, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme2