Schwarzkopf Professional Blondmeset cadou (pentru par blond)

Schwarzkopf Professional Blondme set cadou (pentru par blond)
Schwarzkopf Professional Blondme set cadou (pentru par blond)
set cadou (pentru par blond)

Cod: SCW08107 | Acest produs este momentan indisponibil

Blondme sampon fara sulf pentru toate nuantele de blond 250 ml + Blondme masca regeneratoare pentru toate nuantele de blond 200 ml

Un cadou pentru tine
Economisiți 20% la seturile de lux selectate. Pentru reducere, folosiți codul set20 în coșul de cumpărături. Nu se aplică seturilor cadou aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional Blondme
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Schwarzkopf Professional. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • tratament capilar
  • pentru păr blond și decolorat
  • pentru extinderea durabilității culorii părului

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Densitate și vitalitate, Hidratare, Strălucire și finețe, Protecția culorii
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme