Scholl Velvet Smooth Regular Coarsecap de schimb pentru pila electrica de calcaie

Scholl Velvet Smooth Regular Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie
Scholl Velvet Smooth Regular Coarse cap de schimb pentru pila electrica de calcaie
2 buc

Cod: SOO1332 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Scholl Velvet Smooth Regular Coarse

Produsul Scholl Velvet Smooth Regular Coarse completează perfect rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Despre brand Scholl

p>Brandul Scholl știe că, dacă aveți picioare frumoase și sănătoase, vă veți simți bine în general. Firma Scholl are peste 100 de ani de experiență în domeniul îngrijirii picioarelor, iar produsele sale vindecă afecțiunile picioarelor pentru persoanele din întreaga lume. Încredințați-vă picioarele produselor brandului Scholl, ca să fie răsfățate!
Istoria brandului Scholl datează încă din 1904, când fondatorul brandului, dr. William Mathias Scholl, a creat primele branțuri brevetate, ceea ce a însemnat o revoluție totală în ceea ce privește confortabilitatea pantofilor. Curând, au urmat alte produse inovatoare, astfel încât oamenii și-au putut cumpăra în scurt timp sandale cu calapodul modelat anatomic, de mare succes pe plan internațional.
În prezent, brandul Scholl oferă nu numai pantofi anatomici de înaltă calitate, ci și produse unice, destinate îngrijirii complete a piciorului. În sortimentul brandului găsiți creme pentru îngrijirea picioarelor, preparate pentru pielea îngroșată, spray pentru pantofi, pile și răzătoare pentru picioare sau produsul preferat: popularele pernuțe cu inserții de gel, care protejează picioarele de bătături.  

Rating Scholl Velvet Smooth Regular Coarse