Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa Eau de Parfum pentru femei

22×
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa Eau de Parfum pentru femei
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
255RON

Economisiți 50%
30 ml
128RON

Cod: SAF0951 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa
Compoziție

Apa de parfum Signorina Misteriosa pentru femeia misterioasă, acum și mai curajoasă ca niciodată. Parfumul reflectă personalitatea unei femei încrezătoare în sine.

  • parfum dulce-floral
  • pentru sezonul mai rece (toamnă sau iarnă)
  • pentru femei misterioase

Compoziția parfumului

Primul val de arome este format din mure și neroli. La mijloc apare tuberoza și floarea de portocal. Notele de bază sunt compuse din patchouli, mousse de lapte și coajă de vanilie.

Povestea parfumului

Apa de parfum Signorina Misteriosa a lui Salvatore Ferragamo a fost lansată în anul 2016. Signorina Misteriosa completează colecția de parfumuri ca fiind noaptea: imprevizibilă și misterioasă, precum indică și aspectul sticlei.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mure, extras din portocala amara
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
flori de portocal, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, spumă de lapte
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa22