Saloos Natur Aroma Airspray Lavenderspray pentru camera

Saloos Natur Aroma Airspray Lavender spray pentru camera
Saloos Natur Aroma Airspray Lavender spray pentru camera
Livrare gratuită
50 ml
25RON

Cod: SAL0338 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descriere parfum Saloos Natur Aroma Airspray Lavender
Compoziție

Odorizantul de cameră Saloos Natur Aroma Airspray Lavender parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Caracteristici:

  • parfum floral

Cum se utilizează:
Sprayul este ideal pentru parfumarea spațiilor mai mici. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
florale

Despre brand Saloos

Cosmetica Saloos | Din anul 1993, brand-ul Saloos a devenit cel mai mare producător de cosmetice naturale certificate din Republica Cehă. Produsele Saloos au cel mai mare procent de substanţe pure naturale. Nu conţin parfum, coloranţi sau conservanţi. Toate produsele sunt potrivite pentru orice tip de piele şi nu provoacă reacţii alergice.
În oferta Saloos găsiţi uleiuri de masaj şi pentru corp, excelente chiar şi pentru sugari, produse demachiante, soluţii tonice pentru faţă, precum şi noutatea Saloos Bio Shea, adică balsamuri pentru corp care conţin extracte de unt organic de shea.

Rating Saloos Natur Aroma Airspray Lavender

tracking pixel