Rowenta Advancer TN5200F4 aparat pentru tuns parul

Rowenta Advancer TN5200F4 aparat pentru tuns parul
Rowenta Advancer TN5200F4 aparat pentru tuns parul
aparat pentru tuns parul
158RON

158,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ROW02388 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Rowenta Advancer TN5200F4
Caracteristici

Aparatul Rowenta Advancer TN5200F4 permite controlul constant asupra tunsorii. Datorită utilizării facile, este ajutorul ideal pentru retușări simple ale frizurii.

Caracteristici:

  • asigură aranjarea ușoară a părului
  • lame cu auto-ascuțire
  • capete detașabile
  • indicator de încărcare

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
reincarcabil / fara cablu

Despre brand Rowenta

Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului.

Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută.

Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

Rating Rowenta Advancer TN5200F4