Treci la conținutul principal
Roja Parfums Elysium Parfum Cologne eau de cologne pentru bărbați
Roja Parfums Elysium Parfum Cologne eau de cologne pentru bărbați
Roja Parfums Elysium Parfum Cologne eau de cologne pentru bărbați
Note varf
grapefruit, lamaie, bergamota, limette, cimbru, pelin, galbanum
Note inima
catifea, boabe de ienupar, coacaze negre, mar, piper roz, cedru, rogoz, lacramioare, trandafir, iasomie
Note baza
ambra, piele, vanilie, benzoin, galeopsis ladanum
Grupe de parfumuricitrice, aromatice, lemnoase

Esența bărbaților eroici care navighează fără efort prin aventurile vieții cu o aură seducătoare și o senzualitate profundă. Atrăgând lumea în îmbrățișarea sa fermecătoare, apa de colonie pentru bărbați Roja Parfums Elysium Parfum Cologne evocă un echilibru perfect între luminozitatea dezinvoltă și forța sofisticată a caracterului. 

  • parfum aromatic, fougere
  • pentru bărbatul luptător care își urmărește scopurile
  • potrivit pentru fiecare zi caldă

Compoziția parfumului
Începând ca o explozie strălucitoare de lumină solară cu note de vârf citrice și ierburi, parfumul pictează drumul spre o viață plină de vitalitate și farmec. Lămâia, bergamota, grepfrutul, limeul, lavanda, cimbrul, artemisia și moscul anunță sosirea unui destin măreț. Miezul floral-fructat este un dans armonios ce trasează multiplele fațete ale bărbatului eroic, crinul de vale, trandafirul de Mai, iasomia de Grasse, mărul și coacăzul negru unindu-și forțele pentru a ridica parfumul pe noi culmi. Simfonia emoțiilor victorioase răsună cu o fundație ce reflectă puterea durabilă a masculinității: galbanum, piperul roz, cipriolul, vetiverul, lemnul de cedru, fructele de ienupăr, benzoinul, vanilia, labdanum, pielea, ambergris și moscul susțin forța rară ce vă ghidează pe tărâmurile triumfului. 

Povestea parfumului
Parfumul bărbătesc Roja Parfums Elysium Parfum Cologne e o expresie olfactivă pentru cei care transformă visele în realitate, ajungând în paradisul pe care și-l doresc.

Roja ParfumsElysium Parfum Cologne eau de cologne pentru bărbați

1×
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ROJ00632