Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum pentru femei

6×
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum pentru femei
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum pentru femei
90 ml
184RON

204RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ROS0389 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 25.01.2021

Descriere parfum Rochas Mademoiselle Rochas
Compoziție

Cât de simplu v-ar fi să vă deprindeți cu apelativul „mademoiselle“! Există însă și alte moduri de a vă simți un pic mai pariziană. Descoperiți îndrăzneala jucăușă și eleganța franceză veritabilă, folosind apa de parfum pentru femei Rochas Mademoiselle Rochas. Energia ei veselă și radiantă o va încânta nu numai pe cea care o folosește, ci și pe toți cei din jurul său.

  • o aromă dulce, florală
  • pentru femeile tinere și spontane
  • o alegere ideală pentru anotimpul primăverii

Compoziția parfumului
Esența tulburătoare, de coacăze negre creează o atmosferă provocatoare încă de la debutul parfumului, pentru a fi preluată de irezistibilul măr confiat. Intensitatea florală a notelor din inimă este dată de iasomia egipteană, în duet cu trandafirul. Baza este construită pe acorduri calde, de santal și de mosc, iar senzualitatea compoziției este desăvârșită de un acord de ambră prețioasă.

Povestea parfumului
Apa de parfum Mademoiselle Rochas este inspirată de stilul tinerelor pariziene. O compoziție grațioasă, lansată în primăvara anului 2017, care face o aluzie delicată la versiunea clasică a emblematicului Madame Rochas din anul 1960.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre, mere confiate
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie egipteana, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Rochas

Parfum Rochas | Rochas Aceasta casa a fost infiintata in anul 1925 de catre Marcel Rochas, primul designer care a introdus paltoanele si fustele trei sferturi cu buzunare.Cel mai popular produs Rochas este parfumul femme, care a fost lansat in perioada razboiului in anul 1943, iar mai apoi la 35 de ani de la disparitia creatorului relansat in 1990. Imaginea Rochas a fost promovata de-a lungul timpului de celebritati ca: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz si Sarah Jessica Parker.

Rating Rochas Mademoiselle Rochas6