Rochas Madame Rochas Eau de Toilette pentru femei

4×
Rochas Madame Rochas Eau de Toilette pentru femei
Rochas Madame Rochas Eau de Toilette pentru femei
100 ml

Cod: ROS0033 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Rochas Madame Rochas
Compoziție

Eleganța grațioasă a destinațiilor însorite din Orientul Mijlociu este acum și mai aproape. Îmbrățișând latura jucăușă, apa de parfum unisex Roja Parfums Candy Aoud reprezintă o abordare extrem de creativă a combinației dintre lemnul de agar și elementele de fructe gourmet. Candy Aoud își înfășoară purtătorul într-o captivantă aromă orientală gurmandă, garantându-i atenția și admirația celor din jur.

  • parfum oriental
  • parfum unisex — pentru bărbați și femei
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Candy Aoud este o interpretare extrem de originală a unui parfum tradițional cu oud, care transformă acest ingredient legendar în ceva complet contemporan și neașteptat. Aroma acestui parfum unic debutează cu acorduri de bergamotă și de grepfrut, ceea ce conferă compoziției un plus de prospețime. În inima parfumului se combină note de trandafiri cu acorduri suculente de mere, coacăze negre și pere. Finalul este alcătuit din tonuri de rubarbă și lemn de cașmir, care completează perfect notele intense de oud, piele, chihlimbar și mosc.

Povestea parfumului
Roja Parfums Candy Aoud este o interpretare extrem de creativă a notei de oud, într-un parfum oriental, cu elemente gourmet de fructe dulci. Sticla parfumului este o capodoperă finisată manual din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski, toate ambalate într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
extras din portocala amara, lacramioare
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, iasomie, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, aldehidice

Despre brand Rochas

Parfum Rochas | Rochas Aceasta casa a fost infiintata in anul 1925 de catre Marcel Rochas, primul designer care a introdus paltoanele si fustele trei sferturi cu buzunare.Cel mai popular produs Rochas este parfumul femme, care a fost lansat in perioada razboiului in anul 1943, iar mai apoi la 35 de ani de la disparitia creatorului relansat in 1990. Imaginea Rochas a fost promovata de-a lungul timpului de celebritati ca: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz si Sarah Jessica Parker.

Rating Rochas Madame Rochas4