Roberto CavalliJust Cavalli for Men Eau de Toilette pentru bărbați

3×
Roberto Cavalli Just Cavalli for Men Eau de Toilette pentru bărbați
Roberto Cavalli Just Cavalli for Men Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
345RON

Economisiți 61%
90 ml
133RON

147,78RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ROC0192 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Roberto Cavalli Just Cavalli for Men
Compoziție

Căutați un mod de a vă întări siguranța de sine și de a vă simți carismatic întreaga zi? Apelați la apa de toaletă pentru bărbați, Roberto Cavalli Just Cavalli for Men, care vă cucerește cu o combinație de trei ingrediente perfect armonizate.

  • un parfum cu tonuri de piele intense
  • pentru bărbații care vor să se simtă atrăgători
  • potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul conține trei ingrediente dominante, perfect armonizate. Primul este piperul negru, ale cărui bobițe se combină cu aroma pământie de vetiver și, la final, cu tonurile inconfundabile de piele veritabilă.

Povestea parfumului
Parfumul Roberto Cavalli Just Cavalli for Men a fost lansat în anul 2013 și este o creație a parfumierilor Domitille Michalon Bertier și Clement Gavarry.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Roberto Cavalli

Fiecare parfum Roberto Cavalli reflectă farmecul personal de excepție al creatorului său. Acest designer italian a intrat în atenția industriei modei în anii 70, când a inventat o tehnică specială de imprimare a textilelor. Aceasta i-a permis să experimenteze cu diverse materiale și modele și să-și deschidă propriul boutique în Saint-Tropez. Colecțiile de modă cu motive animale și exotice sau modelele tipice de blugi au devenit curând emblematice, fiind promovate chiar și de Brigitte Bardot.

Prima apă de parfum Roberto Cavalli, lansată în 2002, reflectă perfect stilul provocator al designerului. Just Cavalli, al doilea parfum Cavalli, creat în colaborare cu Maison Coty, a captivat femeile prin aroma sa florală cu bază lemnoasă. Astăzi, cele 40 de parfumuri și accesorii parfumate pentru femei și bărbați, inclusiv clasicele ape de bărbierit Roberto Cavalli, sunt tot atâtea fațete ale extravaganței și ale luxului italian.

Rating Roberto Cavalli Just Cavalli for Men3