Revolution SkincareGua Sha Jade accesoriu de masaj facial

Revolution Skincare Gua Sha Jade accesoriu de masaj facial
Revolution Skincare Gua Sha Jade accesoriu de masaj facial

Cod: RSC08120 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Revolution Skincare Gua Sha Jade

Accesoriul de masaj pentru față, Revolution Skincare Gua Sha Jade, este un instrument tradițional al medicinei chineze. Este realizat din jadeit – piatra iubirii și a bucuriei – și servește la modelarea contururilor feței, la netezirea ridurilor și la reducerea edemelor.

Masajul facial delicat îmbunătățește microcirculația sângelui în țesuturi, relaxează mușchii tensionați și ajută la accelerarea proceselor de regenerare. Pentru o eficacitate maximă, se recomandă utilizarea unui agent de masaj, în combinație cu un ulei de față sau cu un ser.

Caracteristici:

  • accentuează trăsăturile feței
  • netezește ridurile și reduce edemele
  • mărește circulația sângelui în țesuturi
  • relaxează tensiunea musculară

Ingrediente:

  • jadeit alb

Aplicare:
După curățirea minuțioasă a tenului, aplicați câteva picături din uleiul sau din serul facial preferat. Masați gâtul, bărbia, fruntea, obrajii și pomeții, cu gesturi ușoare, de jos în sus.

Sfat Notino:
Încercați accesoriul de masaj Gua Sha și pentru accentuarea claviculelor și masajul decolteului.

Despre brand Revolution Skincare

„Ten îngrijit, fond de ten perfect.“ Altfel spus, cu cât vă îngrijiți mai bine tenul, cu atât mai bine va arăta machiajul. Iar rezultatul perfect vă stă la îndemână – mai precis produsele cosmetice Revolution Skincare, sub umbrela popularului brand Makeup Revolution, care oferă totul pentru un machiaj perfect.

Marea majoritate a produselor Revolution Skincare au compoziție vegană – nu conțin, deci, ingrediente ca ceara de albine sau lanolina. Liniile de produse oferă soluții pentru fiecare tip de ten și combat probleme ca acneea, deshidratarea, ridurile sau pielea lăsată. Conțin nu numai creme de îngrijire sau măști de curățare, ci și uleiuri sau spray-uri pentru ten. Nu ratați nici exfoliatorul Revolution, cu efect miraculos, de netezire și de fermitate, pentru ten. În plus, curăță porii în profunzime, conferind tenului un look tineresc și luminos.

Din asortimentul Revolution Skincare trebuie menționate și uleiurile CBD, care provin din cânepă. Uleiurile CBD și-au câștigat o popularitate crescândă și binemeritată în întreaga lume. Au efecte nutritive remarcabile și calmează eficient iritațiile pielii. Iar, dacă doriți să oferiți tenului o îngrijire cu adevărat maximă, nu ratați alegerea unui ser Revolution. Sunt disponibile în diverse variante, concentrate pe probleme ca micșorarea porilor dilatați, diminuarea ridurilor fine sau uniformizarea nuanței tenului.

Rating Revolution Skincare Gua Sha Jade