Regenerum Eye Care ser regenerator pentru gene

Regenerum Eye Care ser regenerator pentru gene
Regenerum Eye Care ser regenerator pentru gene
11 ml
39RON

354,55RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: REG2642 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Regenerum Eye Care
Caracteristici

Produsul Regenerum Eye Care intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • promovează și accelerează creșterea genelor
  • fortifică și hrănește genele
  • asigură o densitate mai mare
  • accentuează pigmentul de culoare
  • îngrijește și sprâncenele

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse. Se utilizează 1x pe zi, de preferință înainte de culcare. O cantitate excesivă de serum pot provoca o reacție alergică și arsuri sau înroșirea ochilor. În cazul în care produsul intră în ochi, se spală imediat cu apă.

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
aloe vera, vitamina E

Despre brand Regenerum

Brandul Regenerum, după cum sugerează și numele, se concentrează pe regenerarea și însănătoșirea unor anumite părți ale corpului. Fiecare produs este caracterizat de o compoziție atent selectată, cu efect intens pentru o anumită problemă.

Preparatele Regenerum aparțin dinamicei firme poloneze de farmacie Aflofarm, activă pe piață de peste 20 de ani și lider incontestabil în tehnologiile avansate din farmacologice. În fiecare an, compania ocupă poziții din ce în ce mai înalte în clasamentul companiilor farmaceutice. În prezent, compania deține primul loc în segmentul medicamentelor eliberate fără rețetă.

Cosmeticele Regenerum sunt create de experți, din ingrediente naturale alese pentru proprietățile lor excelente și sunt nu numai foarte eficiente, ci și sigure și neagresive față de piele.

Portofoliul brandului Regenerum conține tot ce este necesar pentru regenerarea fiecărui centimetru al corpului dvs. Puteți alege dintre produsele regeneratoare create special pentru mâini, unghii, gene, gură, picioare, călcâie și păr. Datorită concentrării intense pe problemele concrete ale unor anumite zone ale corpului, brandul Regenerum satisface și cele mai exigente nevoi ale clienților.

Rating Regenerum Eye Care