Regal Goat's Milk

șampon cu lapte de capra

3×
Regal Goat's Milk șampon cu lapte de capra
Regal Goat's Milk șampon cu lapte de capra
250 ml

Cod: RSI0294 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere cosmetice Regal Goat's Milk

Șamponul Regal Goat's Milk curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.

Caracteristici:

  • regenerează și hrănește părul
  • conferă strălucire și volum
  • reduce ruperea părului
  • pentru un păr neted

Cum se utilizează:
Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Se repetă procedura, dacă este necesar. Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie. Consultă-ți stilistul înainte de utilizare, pentru a fi sigură că produsul este potrivit pentru părul tău.

Caracteristici

Efect
Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de păr
toate tipurile de par

Despre brand Regal

Produsele cosmetice naturale Regal folosesc proprietățile unice ale laptelui de capră, cunoscut pentru efectele sale pozitive asupra pielii. Laptele de capră calmează iritațiile, hidratează și îmbunătățește sistemul natural de apărare al pielii. Apreciabile sunt și proprietățile anti-îmbătrânire ale laptelui de capră, care vă redau aspectul tineresc.

Oferta cosmeticelor Regal conține produse pentru îngrijirea zilnică a feței, a corpului și a părului, pline de substanțe benefice. Laptele de capră este bogat, de exemplu, în calciu, fosfor, sodiu, potasiu, magneziu, săruri minerale, vitaminele A, B, C, E și altele. Utilizarea regulată a laptelui de capră vă face să vă simțiți în fiecare zi mai frumoasă și mai tânără. Bucurați-vă de forța reală a naturii, folosind produsele cosmetice Regal!