Redken Curvaceous lapte pentru coafare pentru par cret

5×
Redken Curvaceous lapte pentru coafare pentru par cret
Redken Curvaceous lapte pentru coafare pentru par cret
180 ml
77RON

42,78RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RED1269 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Redken Curvaceous
Caracteristici

Indiferent dacă vă descrieți părul ca fiind buclat sau doar ușor ondulat, îngrijirea perfectă poate fi asigurată doar cu produse speciale pentru acest tip de păr. Laptele de coafat Redken Curvaceous este alegerea ideală pentru părul ondulat.

Caracteristici:

  • întărește ușor
  • menține buclele sub control
  • conferă luciu
  • netezește părul și previne încrețirea
  • hidratează și întărește

Ingrediente:

  • cristale de zahăr - mențin o formă perfectă
  • ulei moringa - asigură hidratarea
  • filtru UV - protejează
  • Interlock Protein Network™ - protejează și îngrijește părul
  • tehnologia Curl Memory - menține hidratarea, previne încrețirea excesivă

Mod de aplicare:
Se aplică pe părul spălat și uscat în prosop. Uscați așa cum sunteți obișnuită. În cazul uscării prin suflare, vă recomandăm să folosiți un difuzor. Poate fi folosit și pe părul uscat.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț
Efect
păr voluminos, Accentuarea buclelor

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Curvaceous5