Real Techniques Original Collection Baseburetepentru machiaj

34×
Real Techniques Original Collection Base burete  pentru machiaj
Real Techniques Original Collection Base burete  pentru machiaj
burete pentru machiaj

Cod: RTC0021 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Real Techniques Original Collection Base

Simplificați-vă rutina de machiaj de zi, folosind buretele de machiaj Real Techniques Original Collection Base. Forma specială a acestui accesoriu cosmetic permite aplicarea fondului de ten în mod uniform, cu un efect perfect natural.

Caracteristici:

  • permite aplicarea facilă și confortabilă a fondului de ten
  • asigură o întindere rapidă și uniformă
  • netezește și perfectează optic suprafața tenului
  • utilizează o tehnologie specială, de producere a spumei fără latex
  • ideal pentru aplicarea fondului de ten lichid

Mod de utilizare:
Pentru aplicarea fondului de ten pe suprafețe mari ale feței, folosiți latura rotunjită a buretelui, iar cu vârful camuflați micile imperfecțiuni locale ale tenului. Partea plată este destinată aplicării corectorului în zona ochilor și a nasului. Buretele se poate folosi umed, pentru un aspect natural și radiant, sau uscat, pentru a obține o acoperire completă.
Ideal, buretele se schimbă la fiecare 1-3 luni, pentru a păstra aspectul reușit al machiajului.

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Rating Real Techniques Original Collection Base