Real Techniques Original Collection Base burete pentru aplicarea machiajului

4×
Real Techniques Original Collection Base burete pentru aplicarea machiajului
Real Techniques Original Collection Base burete pentru aplicarea machiajului
cu trusă de călătorie
43RON

43,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: RTC00081 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 15.05.2021

Descriere Real Techniques Original Collection Base

Obțineți o bază impecabilă de machiaj cu buretele Real Techniques Original Collection Base. Creat de make-up artiștii Sam și Nic Chapman, acesta are trei suprafețe distincte care vă permit să optimizați și să vă adaptați aplicarea machiajului. Părțile rotunjite acoperă fără efort zonele mari ale feței, în timp ce vârful ascunde perfect petele și vizează zonele mai mici. Marginea plată poate fi utilizată pentru a combina în mod profesional fondul de ten și corectorul în jurul ochilor și al nasului, pentru o bază de machiaj luminoasă și naturală.

Caracteristici:

  • aplicare precisă a fondului de ten lichid, cremos sau pudrat
  • asigură o aplicare confortabilă, inclusiv în pliurile feței
  • nu formează pete
  • vârful acoperă cu precizie imperfecțiunile tenului
  • aplicator din spumă fină
  • carcasă de protecție
  • ideal pentru călătorii

Cum se utilizează:
Buretele se va umezi, înainte de utilizare. Pe burete se aplică fondul de ten, baza de fond de ten sau corectorul și apoi se întinde ușor pe față. Se începe dinspre centrul feței înspre exterior. După utilizare, buretele se spală cu apă călduță și săpun. Se recomandă înlocuirea buretelui la 1-3 luni.

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Rating Real Techniques Original Collection Base4