RasasiShuhrah Pour Femme Eau de Parfum pentru femei

16×
Rasasi Shuhrah Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
Rasasi Shuhrah Pour Femme Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
267RON

Economisiți 66%
90 ml
90RON

100,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0566 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Rasasi Shuhrah Pour Femme
Compoziție

O creație florală dedicată femeii senzuale care știe să își facă simțită prezența. Apa de parfum Rasassi Shuhrah combină note florale puternice de frezii, trandafir, bergamotă și lăcrămioare cu o bază condimentată, specific orientală. Aromele se contopesc creând un stil unic, distins și inconfundabil. Persistența esențelor este perfect în acord cu caracterul unic pe care un parfum îl reprezintă pentru o persoană.

  • parfum floral oriental
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • pentru zi și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Începutul fresh din lămâie și salvie vă invită la activitate și bună dispoziție. Inima parfumului este pur florală, cu note de trandafir, lăcrămioare, bergamotă proaspătă și iris. Baza parfumului surprinde prin compoziția moscat-ambrată, combinată cu acorduri intense de paciuli.

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, orientale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Shuhrah Pour Femme12