Rasasi La Yuqawam Jasmine Wispeau de parfum pentru femei

6×
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp eau de parfum pentru femei
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
309RON

Cod: RSS0595 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp
Compoziție

Parfumul Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp te învăluie într-un voal elegant, devenind o parte indispensabilă a personalității tale.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia optimistă
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
capsuna, vanilie Bourbon, cihlimbar, maltol, cumarina
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp

tracking pixel