Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp Eau de Parfum pentru femei

8×
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp Eau de Parfum pentru femei
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: RSS0595 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp
Compoziție

Apa de parfum Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp cu aromă tradițională arăbească din Orientul Mijlociu sărbătorește încrederea, irezistibilitatea și eleganța atemporală.

  • parfum oriental arăbesc
  • lasă în urmă o aură misterioasă
  • pentru femeia optimistă și cosmopolită

Compoziția parfumului
Începe cu lămâie, mandarină și grapefruit, apoi apare nuca de cocos, urmată de piersică și pentru nota exotică, fructul pasiunii. Baza orientală este alcătuită din vanilie, boabe tonka și chihlimbar.

Povestea parfumului
Apa de parfum cu aer din Orientul Mijlociu, Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp, a fost lansată în anul 2016. Femeia care o poartă este modernă, cosmopolită, încrezătoare și întotdeauna în centrul atenției.

Compoziție

Compozitie
cumarina, vanilie Bourbon, cihlimbar, maltol, capsuna
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp8