Rasasi Khaltat Al Oudh eau de parfum unisex

54×
Rasasi Khaltat Al Oudh eau de parfum unisex 50 ml
Rasasi Khaltat Al Oudh eau de parfum unisex 50 ml
50 ml

Cod: RSS0136 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Rasasi Khaltat Al Oudh
Compoziție

Rasas Khaltat Al Oudh este un parfum unisex foarte captivant, care a fost pus la cale de catre cei mai buni maiestrii din domeniu! Mirosul se datoreaza compozitiei sale universale potrivita pentru toti barbatii si femeile zilelor noastre.

Parfum Khaltat Al Oudh simbolizeaza eleganta pura, dinamism si senzualitate, deschizandu-se in esente seducatoare de trandafir. In inima parfumului gasim acorduri de ambra si lemn misterios. Ca o concluzie interesanta, parfumul este compus din mosc senzual pur si lemn de santal cald, ce poate fi purtat in orice context, de la birou pana la evenimente de seara.

Defineste-ti stilul personal si lasa in urma ta mirosul unui parfum unisex Khaltat Al Oudh! Marca de parfumuri Rasas isi trage radaciile din exoticul Dubai si intruchipeaza spiritul unic al Orientului. Cu o minunata simbioza de elemente din cultura traditionala estica si cea occidentala, Rasas a creat parfumuri unice, care au fermecat literalmente lumea.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
agar, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tonuri lemnoase, cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Khaltat Al Oudh54