Pudre minerale

Dorești un fond de ten perfect fixat, un ten uniformizat și catifelat? Uită de senzația de ten gras. Adaugă în trusa cosmetică o pudră minerală sau un fond de ten mineral - și bucură-te de un look perfect mat, în orice situație.

Dacă ești în căutarea unul produs cosmetic care fixează perfect fondul de ten, fără să irite pielea, l-ai găsit. Formula naturală înseamnă că pudrele minerale sunt hipoalergenice, potrivite pentru tenul sensibil. Deși sunt ideale pentru tenurile grase și mixte, pot fi folosite și în cazul unui ten uscat, fiindcă nu usucă pielea.

Ce este pudra minerală?

Pudra minerală constă din minerale naturale fin măcinate. Cel mai des întâlnim diverse tipuri de mică, împreună cu oxizi de zinc și de titaniu, care reflectă foarte bine lumina și protejează tenul de radiațiile solare, în mod natural.

Încearcă și tu o pudră minerală de calitate, de la branduri precum ClarinsMakeup Revolution și altele. Oferta noastră conține pudre minerale pulbere, clasicele pudre minerale compacte, dar și fonduri de ten minerale pudră, care se aplică cu peria, în locul fondului de ten clasic. Pudra minerală se poate aplica pe toată fața sau, în cazul unui ten uscat, doar pe zona T, pentru un look perfect întreaga zi.