Fond de ten non-comedogenic

Fond de ten non-comedogenic
Filtru
Cele mai vândute

Bucurați-vă de un ten perfect uniform, fără acnee, puncte negre și pori astupați! Soluția este un fond de ten non-comedogenic, care nu astupă porii și nu înrăutățește starea tenului.

Când este de preferat un fond de ten non-comedogenic unuia clasic?

Orice tip de ten poate beneficia de un fond de ten non-comedogenic cu acoperire bună. Îl veți aprecia mai ales dacă suferiți de puncte negre, de pori astupați, de coșuri, de acnee sau de ten gras sau problematic.

Ce înseamnă non-comedogenic?

Termenul non-comedogenic se referă la punctele negre, denumite comedoane. Acestea sunt cauzate de obstrucția glandelor sebacee, astfel încât are loc oxidarea sebumului. Cosmeticele marcate ca „non-comedogenice” nu astupă porii, împiedicând astfel formarea altor puncte negre sau coșuri. Astuparea porilor este cauzată nu numai de produsele cosmetice neadecvate sau de impurități, ci și de producția excesivă de sebum. Machiajul non-comedogenic este potrivit și pentru tenul gras.

La noi găsiți fond de ten non-comedogenic cu acoperire totală, pentru ten acneic, fond de ten pudră lejer pentru un aspect natural și fond de ten iluminator cu efect de lifting. Alegeți din oferta noastră cel mai bun fond de ten non-comedogenic pentru tenul problematic și fermecați-i pe cei din jur cu chipul dvs. perfect. Cosmetice non-comedogenice, acum la notino.ro!