Produse cosmetice japoneze

Încercați calitatea japoneză pe propria piele! Produse cosmetice japoneze sunt renumite datorită respectului pentru sănătatea pielii. Nu conțin substanțe chimice sau parfumuri agresive, fiind preferate amestecurile de ingrediente naturale, rețetele tradiționale și cele mai recente tehnologii de producție.

La fel ca și cosmeticele, parfumurile japoneze pun un accent puternic pe prelucrarea delicată și de calitate și pe ingredientele atent selectate. Lăsați-vă vrăjit de mirosul neobișnuit al ingredientelor japoneze, cum ar fi uleiul din copacul hinoki, cireșul japonez sakura sau prunele japoneze. Parfumurile japoneze vă conferă un farmec și un rafinament irezistibile.

La Notino oferim mărci japoneze ca Shu Uemura, Shiseido, Sensai, Annayake, Issey Miyake și Masaki Matsushima. Încercați-le pe cele mai renumite:

Shiseido este unul dintre cei mai vechi creatori de produse cosmetice japoneze și de parfumuri de lux. Foarte populară este, de exemplu, crema Shiseido Ibuki, pentru reducerea porilor și netezirea pielii.

Marca Sensai este considerată un lider mondial în cercetarea acidului hialuronic. Cel mai cunoscut produs al său este crema antirid Sensai Cellular Performance Standard.

Parfumurile Issey Miyake celebrează tradițiile, cultura și natura din Japonia. Încercați clasicul parfum Issey Miyake L'Eau D'Issey, cu note de lotus, de crini și de lemn exotic.

Vă interesează cosmeticele asiatice? Veți fi încântată de produse cosmetice coreene, de calitate superioară, din gama largă oferită de Notino!

întregul text ascundeți textul

12 3 14

12 3 4 5 14 Vezi mai multe