Police To BeEau de Toilette pentru bărbați

16×
Police To Be Eau de Toilette pentru bărbați
Police To Be Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
125 ml
69RON

Cod: POL0047 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 05.12.2020

Descriere parfum Police To Be
Compoziție

O provocare esențială pentru bărbații tineri, încrezători și hotărâți! Apa de toaletă Police To Be este special concepută pentru bărbații care doresc să își schimbe personalitatea și stilul personal. Experimentați provocarea de a deveni cu adevărat original!

  • un parfum lemnos picant
  • ideal pentru bărbatul carismatic și încrezător
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Notele de vârf a compoziției se compun din tonuri revigorante de grapefruit și piper delicat. În notele centrale se ascund esențele delicate de violetă încântătoare, urmate de notele de bază reprezentate de aroma exotică de patchouli, lemn de cedru și chihlimbar captivant, oferind creației mister și originalitate.

Povestea parfumului
Apa de toaletă pentru bărbați Police To Be are o aromă picant-lemnoasă care oferă posesorului încredere, șarm și mister. Compoziția a fost lansată în anul 2011. Sticla parfumului are un design captivat, ceea ce întruchipează un craniu de cristal.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
paprika
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, cedru
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Police

Parfum Police |  Police - Sub umbrela culturii italiene in moda, imaginea Police se remarca prin acesorii ca: ceasuri, bijuterii, instrumente de scris si ochelari de soare. Parfumurile Police se potrivesc persoanelor energice cu o personalitate puternica. Va recomandam variantele irezistibile oferite de magazinul nostru.

Rating Police To Be16