Pierre René Eyelashes genefalse

1×
Pierre René Eyelashes gene  false
Pierre René Eyelashes gene  false
Insta Me

Cod: PIE01753 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Pierre René Eyelashes

Mergeți diseară la un party și căutați un mod de a vă înviora machiajul? Încercați genele false Pierre René Eyelashes. Oferă o privire profundă și senzuală, garantată să înmoaie genunchii oricui vă privește în ochi. Datorită materialului moale și ușor, se contopesc perfect cu propriile gene, nu încarcă pleoapele și, în primul rând, oferă genelor un volum uluitor și lungimi infinite.

Caracteristici:

  • creează o privire foarte senzuală
  • conferă genelor lungime și volum
  • se contopesc perfect cu propriile gene
  • sunt ușor de aplicat și nu împovărează pleoapele
  • ideale pentru un machiaj de seară spectaculos
  • o creație a make-up artistei Amelie Szczepaniak

Mod de utilizare:
Pe baza genelor false se aplică o cantitate mică de adeziv (nu este inclus în pachet). Apoi plasați genele pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene.

Despre brand Pierre René

Brandul polonez de calitate superioară Pierre René oferă o gamă completă de produse cosmetice decorative, în patru categorii principale: față, ochi, buze și unghii. Brandul face toate eforturile pentru ca produsele sale să îndeplinească cerințele femeilor moderne, atunci când vine vorba de trenduri, de aspect, de funcționalitate și de eficiență.

Produsele sunt proiectate pentru utilizarea zilnică și la orice ocazie, acasă sau în saloanele de înfrumusețare. Calitatea produselor este demonstrată de premiile obținute la expozițiile cosmetice. Produsele Pierre René se vând cu succes în 35 de țări din întreaga lume, iar lista clienților continuă să crească.

Dintre caracteristicile importante ale acestui brand enumerăm profesionalismul, calitatea, inovațiile și culorile irezistibile, esențiale pentru succesul în domeniul cosmeticelor decorative. Firma Pierre René a fost fondată în 1993 și, de-a lungul activităților sale, a cooperat exclusiv cu producători de ingrediente și de ambalaje cosmetice de top.

Rating Pierre René Eyelashes1