PhilipsSonicare Optimal Plaque Defense Standard HX9022/10 capete de schimb pentru periuta de dinti

1×
Philips Sonicare Optimal Plaque Defense Standard HX9022/10 capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare Optimal Plaque Defense Standard HX9022/10 capete de schimb pentru periuta de dinti
Livrare gratuită
HX9022/10 2 buc
88RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 44,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: PHI01653

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Felul cum ne spălăm pe dinți este în strânsă legătură cu sănătatea acestora pe termen lung. Capetele de schimb pentru periuța de dinți Philips Sonicare Optimal Plaque Defense Standard sunt special concepute pentru a oferi o experiență excelentă în timpul fiecărei utilizări. Acestea se adaptează perfect nevoilor, respectând conturul gingiilor, grație marginilor moi și flexibile. Asigură o curățare de 4 ori mai eficientă decât a unei periuțe de dinți obișnuite.

Caracteristici:

 • periuța inteligentă va semnala schimbarea capului de periaj
 • se recomandă înlocuirea după 3 luni de utilizare
 • se recomandă utilizarea de minim două ori pe zi
 • reduce decolorările nedorite și petele de pe dinți
 • de 10 ori mai multă placă bacteriană curățată
 • atașare ușoară, printr-un click
 • dimensiune standard

Specificații tehnice:

 • se potrivește cu periuța Philips Sonicare cu funcție BrushSync
 • sincronizarea modurilor Brush Sync
 • margini moi și flexibile din cauciuc
 • rigiditate moale spre mediu
 • culoare alb

Mod de utilizare:
Se atașează capul de rezervă periuței compatibile, simplu, printr-un singur click.

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.