PhilipsSonicare Optimal White Standard HX6068/12 capete de schimb pentru periuta de dinti

1×
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 capete de schimb pentru periuta de dinti
Economisiți
198RON

Economisiți 15%
8 buc
168RON

21,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: PHI01928 | În stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12

Un zâmbet cu 100 % mai alb, într-o săptămână. Rezerva pentru periuța de dinți Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10 este creată pentru a curăța temeinic dinții. Îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană, iar perii semimoi, în formă de diamant, îndepărtează petele de suprafață cauzate de alimente și de băuturi.

Rezervele Optimal White sunt o alegere excelentă și dacă doriți să vă mențineți albul strălucitor al dinților, după o albire profesională.

Caracteristici:

  • după 1 săptămână, albește dinții cu până la 100 %
  • curăță dinții de petele de suprafață, cauzate de alimente și de băuturi
  • înlătură de până la de 7× mai multă placă decât periuța manuală
  • curăță perfect chiar și spațiile interdentare foarte înguste
  • are un capăt cu peri, deși în formă de diamant
  • după 3 luni, culoarea perilor pălește și, astfel, atenționează asupra necesității înlocuirii
  • este sincronizat cu funcția BrushSync™ a periuței Sonicare
  • este compatibil cu aproape toate periuțele Philips Sonicare
    (cu excepția modelelor PowerUp Battery și Essence)

Mod de utilizare:
Plasați capătul de rezervă pe corpul periuței electrice și împingeți cu atenție, până când se aude un clic. Este ideal să schimbați capătul de rezervă la fiecare 3 luni, pentru rezultate optime.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/121