PhilipsSonicare Sensitive Standard HX6052/07 capete de schimb pentru periuta de dinti

Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07 capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07 capete de schimb pentru periuta de dinti
2 buc
76RON

38,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: PHI0804 | În stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07

Da, nu trebuie să suferiți de dureri sau de senzații neplăcute, în timpul rutinei zilnice de îngrijire a dinților sensibili. Nu credeți? Capetele de schimb pentru periuța de dinți Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07 vă vor convinge de acest fapt. Acestea se mândresc cu peri deosebit de moi, pentru a curăța dinții într-un mod delicat, dar eficient. Mulțumită dimensiunilor mici ale capului și profilului său, aceasta poate curăța și locurile greu accesibile, unde periuțele de dinți manuale nu pot ajunge.

Perii din mijlocul capului periuței Sonicare Sensitive sunt cu până la 25 % mai moi decât cei ai modelului ProResults. Astfel, garantează un periaj delicat și pentru persoanele care suferă din cauza rădăcinilor descoperite. Datorită formei speciale a perilor, aceștia se pot adapta oricărei forme a dinților și, de aceea, îndepărtează orice semn de placă dentobacteriană. Bucurați-vă de gingii sănătoase și de dinți curați și strălucitori!

Caracteristici:

  • curăță dinți într-un mod delicat, dar, în același timp, elimină placa dentobacteriană
  • perii deosebit de moi nu sunt abrazivi asupra dinților și a gingiilor foarte sensibile
  • atunci când culoarea albastră a perilor se decolorează, este timpul să schimbați capul periuței
  • masează ușor gingiile și le îmbunătățește starea de sănătate, deja după două săptămâni
  • ajunge și în locuri greu accesibile
  • capul de rezervă se schimbă ușor
  • compatibil cu toate periile Philips Sonicare,
    cu excepția modelelor PowerUp Battery și Essence

Mod de utilizare:
Inserați capul pe corpul periuței Philips Sonicare. Periați fiecare dinte, unul după altul, evitați însă presiunea excesivă pe dinți și frecarea. După utilizare, clătiți bine peria sub jet de apă și lăsați-o să se usuce. Înlocuiți capul periuței la aproximativ fiecare 3 luni.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07