PhilipsSonicare ProtectiveClean HX6809/35 Sonic Electric periuță de dinți, 2 setari

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6809/35 Sonic Electric periuță de dinți, 2 setari
Philips Sonicare ProtectiveClean HX6809/35 Sonic Electric periuță de dinți, 2 setari
Livrare gratuită
HX6809/35
742RON

742,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02353 | 5 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean HX6809/35
Caracteristici

Doriți să fiți sigur că dinții dvs. sunt sută la sută curați? Acum, veți putea fi sigur nu doar dvs., ci și o persoană apropiată. Periuța de dinți electrică sonică Philips Sonicare ProtectiveClean HX6809/35 are două corpuri, așa că o puteți folosi împreună cu partenerul sau cu oricine doriți dvs.

Această periuță asigură 62.000 de rotații pe minut, așa că vă veți putea baza că va îndepărta placa dentobacteriană mult mai eficient decât o periuță de dinți manuală. În plus, funcția Easy start vă ajută să vă obișnuiți cu periuța de dinți inteligentă, iar funcțiile, cum ar fi cronometrul sau senzorul de presiune, vă vor ajuta să obțineți un zâmbet ca din revistă.

Caracteristici:

 • reduce în mod eficient riscul apariției cariilor dentare
 • îndepărtează până la de 7× mai multă placă dentobacteriană, comparativ cu periuțele de dinți manuale
 • ameliorează starea gingiilor, după doar 2 săptămâni de utilizare
 • potrivită și pentru aparate ortodontice, plombe, coroane sau fațete
 • o încărcare rezistă timp de 14 zile de utilizare
 • are un mâner ergonomic, pentru o manevrare ușoară
 • potrivită și pentru călătorii

Specificații tehnice:

 • 1 program de curățare și 2 intensități, pentru curățarea temeinică a dinților
 • până la 62.000 de rotații pe minut
 • Smartimer – cronometrează 2 minute de periaj
 • Quadpacer – semnalizează când este timpul de a curăța o altă zonă a dinților
 • Easy start – programul de start, care vă va ajuta să vă obișnuiți cu periuța electrică
 • senzor de presiune – vibrează atunci când aplicați prea multă presiune pe dinți
 • BrushSync™ – anunță când este timpul de a schimba capul
 • bec de control al stării bateriei

Pachetul conține:

 • 2× corp de perie ProtectiveClean
 • 2× capăt de perie InterCare
 • 2× carcasă de transport
 • 1× încărcător

Mod de utilizare:
Cele mai bune rezultate le veți obține dacă schimbați capetele periuței în mod regulat. Procedați conform instrucțiunilor.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean HX6809/35