Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 periuta de dinti cu ultrasunete

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 periuta de dinti cu ultrasunete
Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47 periuta de dinti cu ultrasunete
Livrare gratuită
HX6870/74 Black
589RON

589,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02387 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47
Caracteristici

Uitați de obișnuita periuță de dinți manuală. Oferiți-vă un zâmbet și mai alb, cu un aparat care vă surprinde plăcut, prin noi caracteristici inteligente și o utilizare ușoară. Periuța de dinți sonică electrică Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 previne apariția cariilor dentare, îmbunătățește sănătatea gingiilor și vă oferă un surâs mai alb, după numai o săptămână de folosire.

Bucurați-vă de curățarea inteligentă a dinților și în zonele sensibile, cu lucrări ortodontice și dentare. Periuța Philips ajunge ușor în locurile greu accesibile, dintre dinți și de-a lungul liniei gingiilor. Pe scurt, are grijă de întreaga cavitate bucală, ba chiar vă atenționează dacă ați apăsat prea tare pe dinți. Dați undă verde dinților și gingiilor dvs.

Caracteristici:

 • îngrijește sănătatea întregii cavități bucale
 • curăță dinții, spațiile interdentare și gingiile
 • îndepărtează petele superficiale
 • dinții devin mai albi, după prima săptămână de utilizare
 • previne apariția cariilor dentare
 • îmbunătățește sănătatea gingiilor

Specificații tehnice:

 • tehnologie sonică – dezvoltă până la 31 de mii de oscilații pe minut, spumează pasta și o dirijează printre dinți și pe linia gingiilor
 • 3 regimuri – Clean (curățare obișnuită), White (înlăturarea petelor superficiale), Gum Care (masajul gingiilor)
 • 3 intensități – de la joasă la ridicată
 • regim BrushSync – selectează automat regimul și intensitatea și avertizează asupra necesității înlocuirii capului de periere
 • cronometru QuadPacer – monitorizează durata de curățare a fiecărui sector
 • cronometru Smartimer – monitorizează durata recomandată a periajului, de 2 minute
 • senzor de presiune – avertizează asupra presiunii excesive pe dinți
 • 2 săptămâni de utilizare, la o încărcare completă

Accesorii:

 • 1 mâner ProtectiveClean
 • 2 capete de perie W2 Optimal White, mărime standard
 • 1 carcasă de transport premium – permite transportul periuței în condiții igienice
 • 1 bază de încărcare compactă

Mod de utilizare:
Utilizați conform instrucțiunilor incluse.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Black HX6870/47