Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 periuta de dinti electrica sonica

1×
Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 periuta de dinti electrica sonica
Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 periuta de dinti electrica sonica
Livrare gratuită
HX6859/29
446RON

446,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01791 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29
Caracteristici

Pentru dinți vizibil mai albi, după prima săptămână de folosire. Periuța de dinți electrică sonică Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 curăță temeinic dinții și, în același timp, îngrijește gingiile, care vor fi cu 100 % mai sănătoase decât după folosirea unei periuțe de dinți manuale. Senzorul de presiune integrat vă va anunța atunci când aplicați prea multă forță asupra dinților, cronometrul SmarTimer vă va atenționa asupra duratei întregii rutine de curățare și cronometrul QuadPacer asigură o curățare uniformă a întregii guri. În plus, tehnologia BrushSync vă va da de veste când este timpul să schimbați capul de periere.

Mulțumită husei practice, veți putea lua lua peste tot cu dvs. periuța de dinți Philips Sonicare ProtectiveClean 5100, oriunde v-ați duce – fie la munte, fie la capătul lumii.

Caracteristici:

 • garantează gingii cu până la 100 % mai sănătoase decât după folosirea periuței de dinți manuale
 • în doar 1 săptămână, puteți avea dinți mai albi
 • poate fi folosită și dacă purtați aparat ortodontic sau pe dinții plombați, cu fațete sau coroane
 • datorită tehnologiilor unice, motivează utilizatorul să se spele corect pe dinți
 • îndepărtează placa dentobacteriană în mod eficient și asigură o curățare corectă, în fiecare zi
 • potrivită și pentru îngrijirea zilnică a gingiilor problematice
 • vă anunță atunci când aplicați prea multă forță asupra dinților

Specificații tehnice:

 • până la 62.000 de oscilații fine pe minut
 • 3 setări diferite, pentru o curățare perfectă a dinților și a gingiilor
 • baterie reîncărcabilă – până la 2 săptămâni de funcționare, la 1 încărcare completă
 • cronometru SmarTimer – atenționează asupra duratei întregii rutine de curățare
 • cronometru QuadPacer – pentru o curățare uniformă a întregii guri
 • senzorul de presiune Smart Sensor – anunță atunci când aplicați prea multă forță asupra dinților, în timpul periajului
 • tehnologia BrushSync – anunță atunci când este timpul să schimbați capul periuței

Accesorii:

 • 2 capete de perie W2 Optimal White
 • bază de încărcat compactă
 • husă de transport

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/291