PhilipsSonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24 periuta de dinti cu ultrasunete

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 periuta de dinti cu ultrasunete
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 periuta de dinti cu ultrasunete
Livrare gratuită
Economisiți
445RON

Economisiți 10%
HX6836/24
397RON

397,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01792 | 4 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24
Caracteristici

Îngrijiți-vă cavitatea bucală cu ajutorul celor mai noi tehnologii, care vă ajută să obțineți dinți sănătoși și un zâmbet mai radiant. Periuța de dinți sonică Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 îndepărtează eficient placa dentobacteriană, iar folosirea sa regulată îmbunătățește sănătatea gingivală, în numai două săptămâni.

Capul cu peri deși curăță dinții cu precizie și, împreună cu regimul special White, este ideal pentru îndepărtarea petelor de la suprafață. În doar 1 săptămână, dinții sunt vizibil mai albi. Senzorul încorporat vă avertizează întotdeauna când puneți prea multă presiune pe dinți, iar cronometrul Smartimer monitorizează respectarea duratei de periaj recomandate.

Caracteristici:

 • în doar 1 săptămână de curățare, dinți vizibil mai albi
 • îndepărtează petele superficiale de la alimente, de la băuturi sau de la tutun
 • ajută la prevenirea cariilor dentare
 • îndepărtează placa dentobacteriană
 • contribuie la ameliorarea stării gingiilor
 • poate fi utilizată pe aparate ortodontice, pe plombe, pe coroane și pe fațete

Specificații tehnice:

 • 62.000 de oscilații pe minut
 • regim White – îndepărtează de pe dinți petele de suprafață
 • regim Clean – asigură o curățare impecabilă
 • cronometru Smartimer – cronometrează 2 minute
 • senzor de presiune – asigură o utilizare corectă
 • cronometru Quadpacer – asigură un periaj uniform
 • funcția BrushSync™ – detectează gradul de uzură al capului de periere
 • baterie litiu-ion + indicator luminos
 • o încărcare a bateriei rezistă 2 săptămâni

Accesorii:

 • 1 capăt de perie W2 Optimal White
 • încărcător

Mod de utilizare:
Umeziți periuța și aplicați pasta de dinți. Selectați intensitatea periajului și plasați peria de dinți în gură. Curățați treptat fiecare dinte, din toate părțile. Un semnal sonor vă avertizează să treceți la următoarea parte a cavității bucale. La finalizarea periajului, scuipați restul de pastă de dinți și clătiți gura cu apă. Clătiți bine, sub jet de apă, capul de perie folosit.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24