Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04Sonic Electric periuță de dinți cucu acumulator

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 Sonic Electric periuță de dinți cu cu acumulator
Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 Sonic Electric periuță de dinți cu cu acumulator
Livrare gratuită
Sonic Electric periuță de dinți cu cu acumulator
819RON

Cod: PHI1181 | 5 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.08.2020
Ridicare personală
marți 18.08.2020

Descrierea produsului Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04
Caracteristici

O periuță de dinți pe care o veți îndrăgi atât pentru rezultatele perfecte, cât și pentru design. Periuța de dinți electrică sonică Philips Sonicare DiamondClean Rose Gold HX9312/04 este un ajutor elegant pentru igiena bucală, oferind dinților o curățare perfectă. Îndepărtează eficient placa dentară și petele de suprafață și întărește gingiile. Dinții devin mai sănătoși, mai frumoși și mai albi.

Periuța de dinți sonică Philips DiamondClean este completată de o carcasă de călătorie luxosă, cu funcție de încărcător și de un elegant pahar încărcător. Folosește atât la clătirea gurii, când și la decorarea cu stil a băii dvs.

Caracteristici:

 • curăță până la de 7× mai multă placă decât o periuță manuală
 • vă ajută să aveți dinții de 2 ori mai albi, într-o săptămână
 • curăță și linia gingiilor și le ameliorează vizibil starea, în 2 săptămâni
 • mulțumită gâtului oblic, curăță și locuri greu accesibile, ca laturile dinților
 • potrivită și pentru îngrijirea zilnică a gingiilor problematice
 • se poate folosi și pe aparate ortodontice, plombe, fațete și coroane
 • paharul de încărcare poate fi folosit și la clătirea gurii după periaj

Specificații tehnice:

 • până la 31.000 de oscilații fine pe minut
 • 5 regimuri diferite de curățare, pentru o igienă dentară perfectă
 • cronometru SmarTimer – cronometrează durata totală de curățare
 • cronometru QuadPacer – măsoară durata de curățare a fiecărei zone a gurii
 • baterie reîncărcabilă – până la 3 săptămâni de operare, la 1 încărcare completă

Accesorii:

 • 2 capete de periere DiamondClean – standard, compact
 • toc de transport, cu USB pentru încărcare
 • pahar de încărcare

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Am scris despre Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04
Articole

Despre brand Philips

p>Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04