Penhaligon's Cornubia

eau de toilette pentru femei 100 ml

8×
Penhaligon's Cornubia eau de toilette pentru femei 100 ml
Penhaligon's Cornubia eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: PEH0192 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Penhaligon's Cornubia
100 ml

Descriere parfum Penhaligon's Cornubia

Parfumul Penhaligon's Cornubia - un omagiu adus frumuseții naturale, feminității și eleganței. Îți completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată.

  • parfum oriental
  • parfum floral
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua

Compoziție

Note varf
mandarina
Note inima
extras din portocala amara, flori de portocal, frezie, heliotrop, iasomie
Note baza
cihlimbar, mosc, tonuri lemnoase, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Cornubia

Adaugă o nouă recenzie

4.0
8 Evaluare
4
3
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală