Payot Suprême Jeunesse Cou & Décolleté pentru uniformizare si fermitate decolteul si bustul

Payot Suprême Jeunesse Cou & Décolleté pentru uniformizare si fermitate decolteul si bustul
Payot Suprême Jeunesse Cou & Décolleté pentru uniformizare si fermitate decolteul si bustul
Livrare gratuită
Nou
Economisiți
350RON

Economisiți 15%
50 ml
298RON

596RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAY00956 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
luni 08.03.2021

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
acid hialuronic, vitamina C

Despre brand Payot

Implicați-vă personal în crearea propriei frumuseți. Alăturați-vă femeilor pe care brandul Payot le ajută, transformând ritualurile zilnice de frumusețe în experiențe de excepție, de peste 100 de ani. Brandul are în vedere fiecare etapă a vieții femeilor, precum și nevoile concrete ale tipului de ten. Succesul său se datorează, în principal, autenticității și încrederii sale.

Payot transferă experiența și talentul cosmeticienelor acasă, unde continuă prin intermediul produselor cosmetice. Crearea produselor Payot se bazează nu doar pe cele mai recente cercetări științifice și pe ingrediente inovative, ci și pe modul în care le percepem senzorial. De aceea, produsele de îngrijire a tenului de la Payot armonizează aromele, culorile și texturile. Formele tipice ale ambalajelor sunt inspirate de rotunjimile corpului feminin.

Pentru un ten cât mai frumos, încercați, de exemplu, crema cronoactivă Payot, din colecția Blue Techni Liss, care protejează perfect tenul împotriva agresiunilor mediului. Gama My Payot se concentrează mai ales asupra iluminării tenului, iar, dacă doriți un ten cu o nuanță cât mai uniformă, apelați la Crema CC de la Payot.

Rating Payot Suprême Jeunesse Cou & Décolleté