Pàris à la plus belleFresh Floral Eau de Parfum pentru femei

Pàris à la plus belle Fresh Floral Eau de Parfum pentru femei
Pàris à la plus belle Fresh Floral Eau de Parfum pentru femei
80 ml

Cod: PPB00304 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Pàris à la plus belle Fresh Floral
Compoziție

Buchetul de flori proaspete, asezonat cu fructe delicioase, vă învăluie în aroma mătăsoasă a primăverii. Vesel și delicat la prima vedere, spiritul aromei debordează de forță feminină. Apa de parfum Pàris à la plus belle Fresh Floral Rose de Grasse & Fruity Accord vă presară calea cu petale de trandafir și vă luminează, chiar și cea mai cenușie zi.

  • un parfum lejer, de trandafiri și fructe
  • romantic și tandru
  • amintește o grădină primăvara, în plină înflorire

Compoziția parfumului
Parfumul Fresh Floral emană vraja unui buchet multicolor, proaspăt cules din grădină. Aroma bogată a trandafirilor de Grasse este rafinată de flori delicate, ca frezia și lăcrămioara. Moscul alb evocă vântul ușor de vară, iar mușchiul adaugă o umbră de prospețime verde. Culoarea roz a parfumului Fresh Floral este drăgălașă, ca obrajii îmbujorați ai unei fete îndrăgostite.

Povestea parfumului:
Parfumul Fresh Floral place fetei gingașe, vesele și curioase, care se ascunde în fiecare dintre noi. Femeia care gustă viața din plin, adoră rochiile înflorate, excursiile de week-end și amintirile din copilărie. Invită prietenii în grădină la o gustare, gătește cu talent cheesecake cu căpșuni și fredonează mereu un cântecel vesel. „Fresh Floral radiază o prospețime delicată și acrișoară, o energie infinită“, după cum spune creatoarea sa, parfumiera Violaine Colas.

Compoziție

Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, piersica, mosc, trandafir, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, muschi
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, verzi

Rating Pàris à la plus belle Fresh Floral