Parfums De MarlyDelina Royal Essence spray parfumat pentru par pentru femei

Parfums De Marly Delina Royal Essence spray parfumat pentru par pentru femei
Parfums De Marly Delina Royal Essence spray parfumat pentru par pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
278RON

Economisiți 10%
75 ml
250RON

333,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NAR01692 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Parfums De Marly Delina Royal Essence
Compoziție

Părul reține cel mai bine aroma parfumului, prelungindu-i persistența. Spray-ul parfumat Parfums De Marly Delina Royal Essence este special creat pentru a fi folosit pe păr, fără a-l deteriora sau încărca. Acesta nu atacă și nu afectează scalpul, lăsând părul moale și proaspăt. Are o aromă condimentată, luxoasă, opulentă, caracterizată de rubarbă, bergamotă, nucșoară, mosc bujor, trandafir turcesc, tămâie, cedru, cașmir și vetiver. Un parfum regal, cu o persistență unică și un mod de aplicare special și simplu.

Caracteristici:

  • este ideal pentru a reîmprospăta parfumul
  • se potrivește pentru orice moment al zilei
  • potrivit pentru toate tipurile de păr
  • persistă timp îndelungat
  • are un design compact
  • nu încarcă părul

Aplicare:
Pulverizați pe păr, apoi pieptănați pentru a uniformiza aroma.

Sfat Notino:
Pentru o experiență luxuriantă, se recomandă utilizarea spray-ului alături de apa de parfum din aceeași gamă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
litchi chinensis, rubarba, nucsoara, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vanilie, bujor, petalia, mosc, trandafir turcesc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, tămâia, kasmeran, vetiver haitian
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Delina Royal Essence