Parfums De MarlyDelina Royal Essence crema de maini cu textura fina

Parfums De Marly Delina Royal Essence crema de maini cu textura fina
Parfums De Marly Delina Royal Essence crema de maini cu textura fina
30 ml

Cod: LOC02605 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Parfums De Marly Delina Royal Essence
Compoziție

De acum înainte, mâinile dvs. vor fi nu numai perfect revitalizate, ci și irezistibil parfumate. Crema parfumată pentru mâini Parfums De Marly Delina Royal Essence vă salvează pielea, iar parfumul său vă încântă simțurile.

Caracteristici:

  • lasă pielea fină și netedă
  • completează parfumul din aceeași linie
  • face plăcere oricărei femei

Cum se utilizează:
Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Compoziție

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Delina Royal Essence