Parfums CaféIced by Café Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

Parfums Café Iced by Café Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Parfums Café Iced by Café Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: CFE0079 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Parfums Café Iced by Café Pour Homme
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru bărbați Parfums Café Iced by Café Pour Homme vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum citric
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • pentru bărbatul activ și plin de energie
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, geranium, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, lemn de santal, cedru, praline, vanilie
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Parfums Café

Parfumurile brandului Parfums Café sunt excepționale, mai ales datorită atingerii lor calde, orientale, care oferă clipe de relaxare, confort și bună dispoziție. Această aromă foarte atractivă și impresionantă face o deosebită impresie asupra tuturor celor care o întâlnesc.

În afară de aromele inedite, parfumurile Parfums Café, atrag atenția din prima clipă prin flacoanele cu forme interesante, inspirate din liniile boabelor de cafea.

Brandul Parfums Café a fost fondat în 1978 și, de atunci, a creat o colecție unică de arome orientale, cu susținători entuziaști în întreaga lume. Aromele Parfums Café sunt întruchiparea perfectă a unui maxim de creativitate și originalitate, cu un spirit jucăuș.

Parfumurile Parfums Café sunt ideale pentru clienții eleganți, care caută calitate și arome distinctive, cu elemente din Orient.

Rating Parfums Café Iced by Café Pour Homme